Beszélgetés az entitásokkal - Shannon O'Hara

13.500 Ft
Cikkszám: beszelgetes_az_entitasokkal
Készletinfó: 5

Shannon O'Hara Beszélgetés az entitásokkal című könyve megjelent magyarul! :)


Mi az a Beszélgetés az Entitásokkal?

Csatlakozz Shannon O'Harához, és lásd teljesen más szemmel a világot.

Egy olyan lány tapasztalatai alapján, aki gyermekkorától kezdve látta és hallotta a szellemeket, és beszélgetett is velük.

A Beszélgetés az Entitásokkal kivételes lehetőséget ad arra, hogy bepillantást nyerj egy olyan világba, amely sokak számára ismert, de kevesek által elismert. 

Az éberség a közöttünk lévőkre néha áldás, néha pedig átok, azonban az utazás minden pillanata izgalmas.

Sebezhető, lenyűgöző, és az erődbe emel, a Beszélgetés az Entitásokkal egy teljesen egyedülálló könyv a maga nemében, ami arra inspirál majd, hogy más módon lásd a világot most, és a jövőben is. 

Figyelem: a könyv elolvasása után lehet, hogy sohasem fogod már ugyanúgy látni a világot, és az is lehetséges, hogy elkezdesz megnyílni az entitásokkal való képességeid felé.

A tudatosság a legnagyobb kaland.

Mi az, amit tudsz, amiről úgy teszel, hogy nem tudod?


Shannon O'Hara

Shannon O'Hara a Beszélgetés az Entitásokkal® rendszer alapítója és teremtője, és Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítójának legidősebb lánya. Észak-Kaliforniában született és nőtt fel, jelenleg Queenslandben, Ausztráliában él. 

Miután már nagyon kicsi korától kezdve látta a szellemeket, és beszélgetett is velük, Shannon a leggyakorlatiasabb oktatási rendszert hozta létre azáltal, hogy megerősíti az embereket az éberségükben azzal kapcsolatban, amire az entitásokkal éberek, és megmutatja nekik, hogy hogyan kezeljék az entitásokat minden szinten. 

Az elmúlt tíz év során Shannon megteremtette és kifejlesztette a Beszélgetés az Entitásokkal® rendszer eszközeit és processzeit, emellett járta a világot Access Conciousness® tanfolyamokat és Beszélgetés az Entitásokkal® tanfolyamokat facilitálva.


Access Consciousness cikkek magyarul (kattints a linkre):  https://ragyogjbelulrol.hu/index.php?route=extension/d_blog_module/category&category_id=9


Interjúk a szerzőkkel - Magyar feliratos videó

Ebben a Shannon O'Hara-val és Grace Douglas-nal készített interjúban felfedik Shannon könyvének, a Entitásokkal való beszélgetés fő témáját. Ez egy ritka bepillantás egy olyan világba, amelyet sokan ismernek, de kevesen látnak. Mi van akkor, ha az éberséged lehet a legnagyobb szövetségesed? Mi az, ami beszél hozzád?TTTE Szellemtörténet - Magyar feliratos videó

Mit tudsz, amikor felnősz?

Jelentkezés


Captcha