Access Facelift®

Az Access Energetikai Facelift ® egy olyan csodálatos módszer, amely megfiatalítja és megszünteti az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen.

Az arc és a nyak területét éríntjük gyengéden, mely helyreállítja, felélénkíti ezáltal megfiatalítja a test sejtjeit.

Elmélyíti és felgyorsítja a test öngyógyító folyamatait.

A kezelés alkalmával a külső változások mellett belső változások is végbemennek, oldódnak az öregedéssel kapcsolatos nézőpontok, hitrendszerek, átvett minták és ítéletek.

A kezelés alkalmával 29 energiát futtatunk összesen.

Az emberek a következő változásokról számoltak be a Facelift ® kezelés után:

-Az arc világosabb, fényesebb lett
-A bőr rugalmasabb
-A haj fényesebb
-Kevesebb önítélet

5-20 alkalom hoz végleges változást, minden kezelés után észrevehető a hatása.


Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
epilepsziás,
tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
bipoláris személyiségzavarú,
depressziós,
pánikrohamok esetén,
vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis
lelkiállapot esetén.
Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésekre/tanfolyamokra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körökbe tartozik.

A tanfolyamaimon megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére. Ha a tanfolyamot elvégzett személyhez forduló kliens mentális vagy egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, köteles a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítani.


Jelentkezés


Captcha

Access Facelift®