Lehetőségek szimfóniája

A szimfónia kezelések energetikai fejlődésről és változásról szólnak, amelyek invitálni tudnak arra, hogy nyílj meg egy teljesen más MEGÉLÉSRE.

Mindenkinek egyedi képessége van az energia befogadására és ajándékozásra és a Szimfónia Kezelés lehetővé teszi számodra, hogy hozzáférj ahhoz, ami igaz számodra és a testednek


Mi az az Sop (Lehetőségek szimfóniája) kezelés?

Itt energiákat mozgatunk és fedezünk fel olyan céllal, hogy mindenkit, aki részt vesz megerősítsük abban, hogy tudja, amit tud és választhat vagy megváltoztathat.

Mindenki képes az energiák befogadására és ajándékozására. Van, aki ezt felismeri és van, aki nem fedezi fel magában ezt a képességet. A kezelés hatására elkezdhetsz hozzáférni azokhoz a dolgokhoz, amik valóban működnek neked és a testednek.

Azt az életet, amiben jelenleg élsz azt te saját magad teremted meg. Ha úgy gondolod, hogy egész jól élsz, akkor is mindig van valami, ami után vágyódsz, amit már nem tudsz elképzelni, hogy elérheted. Nem tudod elképzelni hogyan is lehetne megváltoztatni a dolgokat.

A SOP kezelés ebben segít. Segít elindítani ezt a választást, hogy egyáltalán megjelenjen az életedben, amit annyira szeretnél, ami igazán örömet okoz.

Ezeket a gátakat akár már gyerekkorunk óta magunkkal hurcolhatjuk. Belénk nevelték akár azt is, hogy mindenért nagyon meg kell küzdeni. Láthattuk akár azt is, hogy szüleink küzdelmes, nem annyira örömteli életet választottak maguknak.

Ha megfigyeljük a gyermekeket ők még mernek nagyot álmodni, nagyot elképzelni. Viszont ahogy nőnek úgy kezdi a társadalom lerombolni ezeket a dolgokat és meseszerű elképzelések útja felé terelni őket. Ezek pedig sajnos már meg is pecsételik a választási lehetőségeket.

A kezelés elősegíti ezt a változást. Segít figyelni arra, hogy valójában mi az, ami örömmel, jó érzéssel lát el. Amikor megtapasztaljuk a változást, egyre jobban érezzük magunkat, egyre boldogabbak is leszünk, és ennek az érzésnek köszönhetően elindítjuk magunkban a választást, hogy igen én ezt választom.

Dr. Dain Heer szerint, aki ennek a kezelésnek a szülő atyja, igenis lehetséges ezekre energiát felszabadítani, hogy sokkal jobb és boldogabb életed legyen, mint amit eddig el tudtál képzelni.

A Szimfónia kezelések az Access Consciousness eszközein és Dr. Dain Heer által megteremtett energetikai transzformációs munkán alapulnak.

“Ahol a világ többé nem arról szól, hogy mi a lehetetlen, és mi nem működik és mit nem tudunk megváltoztatni. Hanem arról kezd el szólni, hogy mi lehetséges és mit lehet megváltoztatni és mit lehet választani.”
Dr. Dain Heer

A Lehetőségek Szimfóniája olyan energetikai és tudati kezelés, ahol olyan dolgok is felszínre kerülhetnek, amiknek a létezéséről nem biztos, hogy tudtál, valamint felszínre kerülhetnek olyan képességeid, amikre nem is számítottál.

Elsőnek megteremtjük a teret az éberségnek, amikor már nem érzelmi reakciók alapján döntünk, hanem úgymond külső szemlélőként látunk a dolgokra. Ezáltal sokkal jobban tudunk majd választani, hogy valójában mi működik nekünk. Mennyivel jobban látjuk majd a lehetőségeket.

A kezelés alatt rájöhetsz arra, hogy abban a valóságban, ahol most élsz, nem biztos, hogy az az egyetlen valóság. Bizony választhatsz másikat is. Az SOP kezelés épp erre hív minket, hogy olyanná transzformáljuk az energiákat, amivel az életünket kiterjeszthetjük.(A videó magyar feliratos, ha nem indul el automatikusan a felirat, fogaskerékre kattintva kitudod választani a nyelvet)


Megtörténik a CsodaA lehetőségek Szimfóniája egy fantasztikus energetikai folyamat, ahol átalakulás indul el, segítségével nyit egy teret, ahol meglátod a végtelen lehetőségeidet.

- Most van itt az idő, hogy változtass?
- Most van itt az idő, hogy belépj egy másik valóságba?
- Most van itt az idő, hogy tudatosabb légy?
- Most van itt az idő, hogy lehetséges legyen ez számodra?


Keress bizalommal és teremtsd meg magadnak azt a világot, amiben élni szeretnél.

SOP egyéni alkalomLehetőségek Szimfóniája (Sop) kedvezményes egyéni alkalom 2024. Május 25-én szombaton és Június 16-án vasárnap!

Az Sop kezelést ezen a napon 35.000Ft helyett 20.000Ft-ért tudod kipróbálni.
Az alkalom időtartalma: 1 óra (a kezelés kb. 50 perc) Időpontot egyeztetni a megadott elérhetőségeken van lehetőség!


Személyesen:

A kezelés masszázságyon történik ruhában.

Időtartam: 60 perc
1 alkalom: 35 000 Ft


Online:

Időtartam: 60 perc
1 alkalom:  35.000 Ft

Bejelentkezés: a jelentkezés gombra kattintva vagy a megadott elérhetőségek valamelyikén! Előre bejelentkezni szükséges!


Szántó Vanda 

Elérhetőségek:
Email: info@ragyogjbelulrol.hu
Telefon: +36 30 872 6989
Cím: 1111 Budapest Irinyi József utca 47. 1/10

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

          • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
          • epilepsziás,
          • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
          • bipoláris személyiségzavarú,
          • depressziós,
          • pánikrohamok esetén,
          • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.
          • Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.


          A kezelésekre/tanfolyamokra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

          Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körökbe tartozik.

          A tanfolyamaimon megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére. Ha a tanfolyamot elvégzett személyhez forduló kliens mentális vagy egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, köteles a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítani.


          Jelentkezés


          Captcha

          Lehetőségek Szimfóniája (SOP)