Access Body Processes® – Access Testkezelések®

Mik is azok az Access Testkezelések®?


Az Access Testkezelés® tanfolyamokat Gary Douglas és Dr. Dain Heer hozták létre. Ezek a folyamatok, arra invitálnak, hogy megváltoztasd a testeddel való kapcsolatodat.
Mi van, ha lehetőséged lenne egy más fajta kapcsolatot kialakítani a testeddel?
Több mint 50 különböző testkezelést tartunk számon, ami segítségedre lehet az élet különböző helyzeteire.
Az Access Testkezelések® olyan kézrátételes kezelések, amelyek dinamikus változásokat hozhatnak létre az életedben.
Ez nem egy hagyományos kézrátételes módszer, ahol energiát adunk. Ezt a te tested hozza létre, mi csak megengedjük és segítünk neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelem rendszereket, fix nézőpontokat, amik már nem járulnak hozzá életedhez.
Életünk során számos olyan fix nézőpontunk alakul ki, amivel gátat szabunk a lehetőségeinknek. Számos múltbéli sérülés, vagy átvett minta lehúzó ereje nyomhatja rá a bélyegét a mindennapjainkra.
Az Access testkezelések, oldják azokat a hitrendszereket, blokkokat, átvett mintákat, ami visszatartanak téged attól, hogy valami mást válassz. Képes leszel felfedezni a saját éberséged és erőd, amely mindig is elérhető volt, csak eddig sosem választottad.Az Access Testkezelés® egyéni alkalom díja és időtartalma:


60 perc: 25.000.- / alkalom
90 perc: 30.000.- / alkalom

Azoknak akik végeztek már nálam tanfolyamot (Access Bars, Access Testkezelés, Access Alapozó tanfolyam) az egyéni alkalom díja: 

60 perc: 20.000.- / alkalom
90 perc: 25.000.- / alkalom

Az Access Testkezelések® egyéni alkalmak helyszíne:

1111 Budapest Irinyi József utca 47 1/10 (Az Alleetól 350m)


Bejelentkezés és időpont foglalás:

Jelentkezési lap kitöltésével vagy a megadott elérhetőségek bármelyikén

e-mailen: info@ragyogjbelulrol.hu
telefonon: 06308726989


Access Testkezelések listája


Végtelen erő és potenciál 

Mi az, amire képes vagy de eddig el sem tudtál képzelni? Mi van, ha sokkal több erőd és potenciál van benned, mint amit valaha is felismertél? Ha most van itt az idő hogy felfedezd, várlak szeretettel!

Sejtmemória

A sejtmemória testkezelés feloldja a sejtjeinkben tárolt traumákat. A kezelés segíti a testet a gyógyulásban, úgy, hogy feloldja a traumát és a szöveteket visszaállítja természetes állapotukba. Ezzel a kezeléssel hegeket, sebeket stb. is kezelhetünk.

Zéró összegű trauma

Zéró összegű trauma egy kézrátételes eszköz, amely segítségével feloldjuk a testet ért traumákat. Oldja azokat a traumákat, nehézségeket amelyek ismétlődnek az életedben.A kezelés segíthet megoldatlan fájdalmak, hegek, balesetek elengedésében. Kioldja a testedből és az életedből azokat a traumákat, amelyeket a múltban éltél meg

Mimikri és 90%-os agykapacitás

Ez a testkezelés kitörli a szülőktől, családból, oktatásból, átvett mintákat, hiedelem rendszereket és fix nézőpontokat.
Megváltoztatja, amit mások másolásával teremtettél az életedbe, ahelyett, hogy a saját választásaidat helyezted volna előtérbe.
Amikor megakarod érteni mások viselkedését vagy nézőpontjait, lemásolod őket, hogy ezzel tisztábban lásd ezeket.
A 90% os agykapacitást mindig a mimirki testkezelés után futtatjuk. Aktiválja és felfokozza az agy kapacitását.

Fizikai megszilárdítás oldása

Ez a testkezelés segíthet abban, hogy feloldjuk mindazt, amit megszilárdítottunk az életünkben és a testünkben. Oldja a rugalmatlanságot életünk minden területén.

DMM MDM

A kezelés során kommunikálunk a molekulákkal, így megváltoztatva jelenlegi formájukat. Először lebontja a káros részeket utána, újjáalakítja és építi a sejteket. Minőségi átalakulás, amit végezhetsz a testeden, italaidon és az ételeiden is. A kezelést célzottan is alkalmazhatjuk.
“A valódi varázslat az életedben, hogy képes vagy megváltoztatni és transzformálni bármit” - Gary Douglas
Földdel való egységközösség helyreállítása
Segít a földdel való kapcsolatod javításában. Segít a földelésben, stabilizál, és helyreállítja a könnyedség érzését a testedben, úgy ahogy ez a tested számára lehetséges.


Zsírsejtek eltörlése és az energiák felszabadítása
Ez a testkezekés feloldja az elhízással és az evéssel kapcsolatos nézőpontokat. Segíthet helyreállítani az önértékelést. Segít feloldani azokat a nézőpontokat, ahol a zsírsejteket teremtjük a lehetőségek helyett.


MTVSS

Az MTVSS az egyik legelső Access Consciusness® Testkezelés. A testedben mindent meg tudsz változtatni, még azt is, ami lehetetlennek tűnik. Az MTVSS igazából 30 különböző energia együttese, amik az kezelés alatt végig futnak a testben. A test félreműködéseit helyre teszi, hatására a test visszarendeződik az optimális állapotra. Erősíti az immunrendszert. Fokozza a test fizikai erőlétét, hozzájárulva a sport teljesítmény fokozásához és a nehezebb fizikai munkához.

Látás helyreállítása

Ez egy nagyszerű energia, mely segíti szemünk vitalitását fenntartani. Nem csak szem, de homlok és arcüreg problémák estében is segítségünkre lehet. Oldja a látással kapcsolatos blokkjainkat.
Az Access látáshelyreállítás, állatokon is alkalmazható

Access Facelift

Az Access Energetikai Facelift egy lágy, mégis dinamikus kézrátétes testkezelés, ami segít abban, hogy fiatalabbnak nézz ki, lehetővé teszi a testednek, hogy jobban érezze magát. Ez egy csodás módja annak, hogy megfiatalodjon az arcod, valamint az arcodról és az egész testedről eltűnjenek az öregedés jelei.
A bársonyosan lágy érintés az arcodon és a nyakadon, helyreállítja, felüdíti és megfiatalítja a tested sejtjeit.
Valahányszor a tükörbe nézel és megítéled a kinézeted látványát, a sejtjeid megjegyzik és az ítéleteket, az arcodba és a testedbe zárják. Minden egyes Access Facelift kezelés lehetőséget ad a testnek, hogy az arc, a fej, a mellkas a és testbe ágyazott korlátozó energiák és ítéletek sokaságát kimozdítsa és átalakítsa. 
Hatékonyan kitörli az ítélet okozta sejtmemóriát, és előnyei nem csak a bőr mélységéig jutnak. Mivel ez egy energetikai kezelés, az Access Facelift hat az ítélet és az öregedés alatt rejlő okokra is, és segít, hogy másként láss, cselekedj és érezz. Hogy több könnyedséget, örömöt és ragyogást teremts a testedben és az életedben.

Tudatosság ellenesség oldása

A fiatalodás beindítása

Függőségek oldása

Emberi arculatok oldása

Kényszerű unalom eltörlése

Jelenet vége balra el

Funkcionális test egyensúly

Algoritmusok eltörlése

Káosz becsepegtetése és az idő-anyag-hely eltörlése

Önmagunkat kisebbítő stressz eltörlése

Kompenzációs elcsúszás

Kvantum Összefonódások a Szuperélet Teremtéséért

Toxikus anyagok feloldása

Visszautasíthatatlan jövő lehetőségei

Múltbéli gondolatok és érzelmek eltörlése

Múltbéli gondolatok és érzések eltörlése

Minden múltbéli szexuális valóság eltörlése

A dermisz elsivatagosodásának eltörlése

Hormonális egyensúly helyreállítása

A meghatározhatatlan élet beindítása

A jövő visszautasíthatatlan lehetőségei

Mínusz egy négyzetgyöke

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

Háromszoros sorozat rendszerek 
Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

          • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
          • epilepsziás,
          • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
          • bipoláris személyiségzavarú,
          • depressziós,
          • pánikrohamok esetén,
          • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.
          • Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.


          A kezelésekre/tanfolyamokra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

          Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körökbe tartozik.

          A tanfolyamaimon megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére. Ha a tanfolyamot elvégzett személyhez forduló kliens mentális vagy egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, köteles a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítani.


          Jelentkezés


          Captcha

          Access Testkezelés