A megzavaráson túl - Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer

11.000 Ft
Cikkszám: a_megzavarason_tul
Készletinfó: 2-7 Nap

Most van itt az idő, hogy abbahagyd azt, hogy eltérülj attól, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz? Most van itt az idő, hogy megváltoztatsd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges? 


Amikor olyan helyzetben találod magad, amit látszólag nem tudsz megváltoztatni, akkor elképzelhető, hogy beleragadtál egy zavaró beültetésbe. A zavaró beültetéseket úgy tervezték, hogy az életed eseményei kiváltsák őket, és hogy olyan megzavarásokat hozzanak létre, amik visszatartanak attól, hogy minden lehess, ami igazán vagy, és megkaphasd azt az életet, amit igazán szeretnél. Ezek miatt hisszük azt, hogy semmiben nincs választásunk. Ebben a könyvben olyan információk és hatásos eszközök találhatóak, amik lehetővé teszik, hogy felismerd a zavaró beültetéseket és megszabadulj tőlük.

A Megzavaráson Túl könyv alapja egy hat részes telekurzus sorozat Gary Douglasszel, az Access Consciousness® alapítójával és Dr. Dain Heerrel. 


Access Consciousness cikkek magyarul (kattints a linkre) - https://ragyogjbelulrol.hu/index.php?route=extension/d_blog_module/category&category_id=9

Jelentkezés


Captcha