Dr. Dain Heer - Létezz önmagadként és megváltozik a világ

10.000 Ft
Cikkszám: dr_dain_heer_letezz_onmagadkent_es_megvaltozik_a_vilag
Készletinfó: 2-7 Nap

Dr. Dain Heer - Létezz Önmagadként és megváltozik a világ 


Most van itt az idő?


“Ez a könyv nagyon más. Az álmodozóknak íródott ebben a világban - azoknak az embereknek, akik tudják, hogy valami más lehetséges - de akik ezelőtt soha nem rendelkeztek az eszközökkel. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az eszközök léteznek? A lehetőségek, amelyekről mindig is álmodtál lehetségesek!
Ez a könyv gyakorlatias és dinamikus eszközök gyűjteménye, amelyek megerősítenek téged, hogy tudd, mi igaz számodra, és hogy igazán ki VAGY. Mi van, ha te, önmagadként létezve meg tudsz változtatni bármit - az életedet, a kapcsolataidat, a testedet, a pénzügyi helyzetedet... és a világot? A 2000-es években egy látszólag sikeres kiropraktör voltam. De a felszín alatt súlyosan depressziós voltam.

Egy idő után eljutottam arra a pontra, hogy készen álltam véget vetni mindennek. Hat hónapot adtam az univerzumnak... És aztán hirtelen, miután kipróbáltam minden lehetséges önfejlesztő módszert és spiriuális modalitást, rábukkantam valamire, ami megváltoztatta az életem - az Access Consciousnessre. Az Access egy rendszer arra, hogy kinyisd az ajtókat bármihez és mindenhez, ami lehetséges ebben a világban. Azáltal, hogy hozzáférést ad a tudásodhoz, azáltal, hogy dinamikusan növeli az éberséged és a tudatosságodat, és azáltal, hogy magába foglal mindent, ls nem ítél meg semmit. Kérlek, tudd, hogy nincsenek válaszaim számodra. Csupán kérdéseim. Csak te tudod, mi igaz számodra. Arra invitállak, hogy velem együtt felfedezd azt, aki valójában vagy. Az én utam a tudatossághoz még mindig tart, ahogy a tied is. Ha hajlandó vagy rá, ez a könyv elvezethet ahhoz, hogy önmagadként létezel, és megváltozik a világ.
Most van itt az idő? Ez az, amire ezidáig vártál?

Dr. Dain Heer haladó Access Consciousness tanfolyamokat facilitál az egész világot bejárva. Az Accessen belül Dr. Dain Heer kifejlesztett egy egyedülálló energetikai kezelést a változásra, egyéneknek és csoportoknak egyaránt, mely az Energetic Synthesis of Being (A létezés energetikai szintézise - SOP) nevet viseli. Teljes megengedéssel, törődéssel, humorral és fenomenális tudással invitálja és inspirálja az embereket több tudatosságra. Dr. Heer számos könyvet írt már a megtestesülés, a pénz és a kapcsolatok témájában.

Access Consciousness cikkek magyarul (kattints a linkre) - https://ragyogjbelulrol.hu/index.php?route=extension/d_blog_module/category&category_id=9

Jelentkezés


Captcha