A hely - Gary M. Douglas

8.000 Ft
Cikkszám: a_hely_gary_douglas
Készletinfó: 6

Gary Douglas Hely című könyve elérhető magyar nyelven! :)

Miről szól A hely?

Jake Rayne épp Idahon keresztül vezet a klasszikus ’57-es Thunderbirdjével, amikor iszonyú balesete egy olyan utazás katalizátora lesz, amire nem számított. Egyedül az erdő mélyén, sérült és összetört testével Jake segítséget hív.

A segítség, ami megtalálja, nem csupán az életét változtatja meg, hanem az egész valóságát. Jake megnyílik a lehetőségek éberségére, olyan lehetőségekére, amikről mindig is tudtuk, hogy léteznek, de még eddig soha nem bukkantak fel.

„Jake, amit hiszel, az megállítja azt, amit érzékelhetsz és tudhatsz. A hiedelmeidet azért választottad, hogy olyannak értsd a világot, amilyennek mások látják, és ahogyan leírták neked. Mi itt hiedelmek nélkül működünk, de teljes éberségből, szóval nem kell hinnünk, hogy kételkednünk kell abban, hogy igaznak hisszük-e azt, ami valójában nem igaz.”

"Leteszi a tálcát az ágyra, és ahogy elkezdek enni, olyan érzékelést tapasztalok meg, hogy változik az idő és a térűr, és hogy ezután a beszélgetés és étkezés után minden, amit eddig hittem, eltűnik.”

„Ebben a könyvben megtalálhatod azt, amit mindig is kerestél, és azt, hogy ez hogyan és hol létezhet.” Gary M. Douglas


Gary Douglas bestseller író, nemzetközi előadó, és keresett facilitátor, aki arra inspirálja az embereket, hogy más lehetőségeket lássanak meg, és „tudják, amit tudnak”, hogy ezzel olyan életet hozzanak létre, amik túlmennek a közkedvelt hiedelmeken és szabályozásokon.


Gary úttörője egy sor transzformáló, életet megváltoztató eszköznek és processznek, amit Access Consciousnessként ismerünk több mint 30 éve. A munkája elterjedt 170 országban, és több mint 5000 facilitátor van világszerte.


Access Consciousness cikkek magyarul (kattints a linkre) - https://ragyogjbelulrol.hu/index.php?route=extension/d_blog_module/category&category_id=9Jelentkezés


Captcha