Radikális elevenség a bántalmazáson túl - Dr. Lisa Cooney

10.000 Ft
Cikkszám: radikalis_elevenseg_a_bantalmazason_tul_1
Készletinfó: 6

Új magyar nyelvű könyv!  Radikális elevenség a bántalmazáson túl - Dr. Lisa Cooney 

Üdvözöllek a Radikális elevenség a bántalmazáson túl!

Szeretnéd tudni, hogyan ívelj át a bántalmazásból és a drámából a radikális elevenségbe?

Mi a Radikális elevenség a bántalmazáson túl?

Ez a könyv nem csak azt teszi lehetővé a számodra, hogy leküzdd a bántalmazó múltadat, hanem túl is hajt mindenen, ami eddig megállított abban, hogy teljes életet élj. Betekintést nyersz a változásba, ami valóban segítséget nyújt ahhoz, hogy túljuss a korlátozásaidon, egyenesen a teremtésbe, a lehetőségbe és a reménybe. Meglehet, hogy az életed soha többé nem lesz ugyanolyan. 

Átfogó bántalmazástörténetének hála, ami Dr. Lisa korai gyermekéveiben kezdődött, és jóval a felnőttlétbe nyúlt, Dr. Lisa jól ismeri a ketrecet, amit a bántalmazás létre tud hozni, ahogy azt is, hogyan képes ez befolyásolni egy ember életének minden aspektusát. Saját, személyes munkájával nem csak, hogy utat tört másoknak a saját bántalmazásuk feldolgozásához, hogy egy azon túlmutató életet teremthessenek maguknak, de a változás katalizátorává is vált a világban, hogy kiirtsa a bántalmazás minden formáját a bolygón.

Dr. Lisa Cooney emberek ezreivel dolgozott együtt, arra specializálva magát, hogy elevenséget hozzon létre, a bántalmazás következményein túl.


Dr. Lisa Cooney hivatásos házasság- és családterapeuta, Theta Healing mester, minősített Access Consciousness facilitátor, és az Éld meg az ÜVÖLTÉSED! Légy önmagad! Túl mindenen! Teremts varázslatot! alapítója. Miután átalakította a saját bántalmazó és veszteséges életét a csoda és öröm virtuális játszóterévé, Dr. Lisa nagylelkűen megosztja a tehetségét és kreatív eszközeit, az átalakulás érdekében. Minden akadályon átvezet és invitál másokat a saját tudásuk terébe… abba a térbe, ahol közvetlen hozzáférésük van a tudatosság suttogásához. 

Jelentkezés


Captcha