Nem a pénz a probléma hanem te - Gary Douglas és Dr. Dain Heer

6.500 Ft
Cikkszám: nem_a_penz_a_problema_gary_douglas_dain_heer
Készletinfó: 2

Gary Douglas és Dr. Dain Heer - Nem a pénz a probléma hanem te

Mi az, hogy "Nem a pénz a probléma hanem te"

A Nem a pénz a probléma, hanem te azon emberek részére íródott, akiknek folyamatos nehézségeik vannak a pénz körül, akár túl sokat költenek, vagy nincs nekik elég, akár túl sok van nekik belőle.

EZ A KÖNYV RENDHAGYÓ MEGOLDÁSOKAT AJÁNL NEKED A PÉNZZEL KAPCSOLATBAN

A Nem a pénz a probléma, hanem te című könyvben Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer olyan tisztításokat, eszközöket és nézőpontokat osztanak meg, amelyek használatával meg tudod változtatni a pénz beáramlását az életedbe. Gary és Dain sok emberrel dolgozott pénzzel kapcsolatos problémák terén: azoktól kezdve, akiknek tíz dollár volt a zsebében egészen azokig, akiknek tíz millió. Az érdekes dolog az, hogy mindegyiküknek ugyanaz volt a gondja, és ennek semmi köze nem volt a pénzhez.  Ahhoz volt köze, hogy mi az, amit nem hajlandóak befogadni. Amit nem vagy hajlandó befogadni az teremti a korlátozását annak, amid lehetne. Változtasd meg EZT, és a pénz nem lesz többé probléma!

MI VAN, HA A LEGNAGYOBB DOLOG, AMIT TEHETSZ AZ, HOGY MEGTANULSZ BEFOGADNI?

A Nem a pénz a probléma, hanem te, a népszerű Access Consciousness® Pénz szemináriumok alapján készült, amit az USA-ban, Kanadában, Európában, Ázsiában, Dél-Afrikában, Ausztráliában és Új Zélandon tanítottak. Ezt a könyvet több különböző nyelvre fordították le, amely világszerte meghívja az embereket arra, hogy nagyobb szabadságuk legyen a pénzzel és az életükkel kapcsolatban.


“Ez nem a pénzről szól. Soha nem arról szól. Ez arról szól, hogy mennyit vagy hajlandó befogadni. Az Univerzum végtelen bőséggel rendelkezik. Tanulj meg különböző választásokat hozni a könyvben szereplő megerősítő eszközök segítségével. Egy teljesen más valóságot TUDSZ megteremteni.”

Gary M. Douglas, az Access Consciousness® Alapítója


Gary Douglas bestseller író, nemzetközi előadó, és keresett facilitátor, aki arra inspirálja az embereket, hogy más lehetőségeket lássanak meg, és „tudják, amit tudnak”, hogy ezzel olyan életet hozzanak létre, amik túlmennek a közkedvelt hiedelmeken és szabályozásokon.Dr. Dain Heer, az Access Consciousness társ-teremtője

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Gary úttörője egy sor transzformáló, életet megváltoztató eszköznek és processznek, amit Access Consciousnessként ismerünk több mint 30 éve. A munkája elterjedt 170 országban, és több mint 5000 facilitátor van világszerte.Jelentkezés


Captcha